top of page
  • Writer's pictureYke Potman

Kan ik HP Printer Offline Glitch oplossen met HP Print and Scan Doctor?

HP is een van de meest populaire en betaalbare printermerken die momenteel op de markt zijn. Hoewel het te maken heeft met zware concurrentie van merken als Canon en Epson, is het er toch in geslaagd om op te vallen door gebruikers hoogwaardige prints te leveren tegen betaalbare prijzen. Het print niet alleen, maar scant en kopieert ook pagina's.


Mensen over de hele wereld investeren liever in HP-printers omdat ze zeer efficiënt zijn en snel werken. Of u nu een vriend of een drukkerij bezoekt, u zult ze hoogstwaarschijnlijk vinden met HP-printers. Dat is de populariteit en geschiedenis van dit merk. Zelfs de HP Support Nederland is populair vanwege het bieden van de beste en snelle hulp aan de printergebruikers. Of u nu overdag of midden in de nacht contact met hen opneemt, zij zorgen voor de beste ondersteuning.


HP levert over de hele linie hoge kwaliteit, met scherp ogende prints met scherpe letters en goed verzadigde kleuren. Het geeft ook natuurlijk ogende kleuren bij het afdrukken van glanzende foto's. Met andere woorden, een HP printer kan je nooit teleurstellen op het gebied van kwaliteit en efficiëntie. Helaas ondergaat het soms technische storingen die het voor de gebruikers moeilijk maken om gebruik te maken van zijn diensten.


Een van de meest voorkomende fouten die aan de technische ondersteuning van HP worden gemeld, is dat de HP-printer offline wordt weergegeven tijdens het gebruik van HP Print and Scan Doctor. Als u hier op zoek bent naar een permanente oplossing voor de fout, bent u op de juiste plek. In deze blog zullen we de stapsgewijze procedure demonstreren om zo snel mogelijk van deze fout af te komen.


Printer offline glitch oplossen met HP Print and Scan Doctor-software:


  1. Als u een Windows-gebruiker bent, download dan de HP Print and Scan Doctor-software van de website. Als u een Mac-gebruiker bent, kunt u Diagnose & Herstel gebruiken via HP Smart-software.

  2. Voer na het downloaden van de vereiste software HPPSdr.exe uit vanaf de downloadlocatie op uw apparaat.

  3. Open nu de HP Print and Scan Doctor-software op uw laptop of pc.

  4. Klik op Start en kies uw printer in de lijst op het scherm.

  • Als uw printer niet in de lijst staat, moet u deze inschakelen en op Opnieuw klikken.

  • Als er een verbindingsfout is, volg dan de richtlijnen in de tool..

5.Als op het scherm wordt gevraagd om printerupdates in te schakelen, klikt u op Ja en doorgaan. Maar als er prompts worden weergegeven om van de printer het standaardapparaat te maken, klikt u op Ja en doorgaan.


Hopelijk helpt deze oplossing je om meteen van de glitch af te komen. Maar als u nog steeds offline problemen met de printer ondervindt, kunt u contact opnemen met ons HP-klantenserviceteam. Omdat we de klok rond werken om u te helpen, kunt u volledig op ons vertrouwen.

Het enige wat u hoeft te doen is de fout te melden aan ons technische serviceteam van HP via e-mail, telefoon of live chatondersteuning. Dan moet u 24 uur wachten voordat we contact met u opnemen met de beste oplossingen.

Gerelateerde berichten


Recent Posts

See All

Hoe voorkom ik dat de HP-printer wordt bijgewerkt?

Als u een van de vele mensen bent die voortdurend gedrukte documenten nodig heeft, moet u meer te weten komen over HP-printers en hoe ze u op verschillende manieren kunnen helpen. Het is een van de be

Hoe voorkom ik dat het HP-printerlampje knippert?

Als je een van de velen bent die op deze door technologie geobsedeerde planeet leeft, weet je al hoe elk individu tegenwoordig afhankelijk is van technologie en internet. Het grootste deel van hun wer

Hoe de HP Printer Scanner te activeren?

Elk individu op de planeet kent al het belang van printers en weet hoe ze u op verschillende manieren kunnen helpen. Dit zijn apparaten waarmee we zonder problemen allerlei soorten foto's, documenten,

bottom of page