top of page
  • Writer's pictureYke Potman

Hoe voorkom ik dat de HP-printer wordt bijgewerkt?

Als u een van de vele mensen bent die voortdurend gedrukte documenten nodig heeft, moet u meer te weten komen over HP-printers en hoe ze u op verschillende manieren kunnen helpen. Het is een van de beste technologiebedrijven op de markt en zal u zonder enige moeite de beste resultaten kunnen bieden.


HP of Hewlett-Packard is een organisatie die om haar gebruikers geeft, zodat u haar services en functies succesvol en efficiënt kunt vertrouwen. Daarom zou u er zo snel mogelijk meer over moeten leren met de hulp van het HP technische Ondersteuning-team.


Het maakt niet uit of u een scholier of een bedrijfsmedewerker bent, ieder van ons heeft om verschillende redenen papieren exemplaren nodig. En aangezien de meeste documenten tegenwoordig met behulp van internet worden verzonden, investeert u best in een kwalitatief goede en betrouwbare printer. Het maakt het voor u gemakkelijk om alles af te drukken door de printer aan te sluiten op een computer, laptop of smartphone.


Al deze aspecten zullen het voor u gemakkelijk maken om de beste resultaten te behalen en tegelijkertijd de kans op risico's met een ruime marge te verminderen.


Ondervindt u problemen bij het instellen van de nieuwe HP-printer die u zojuist hebt aangeschaft? Als uw antwoord ja is, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien het technische ondersteuningsteam van de HP-printer u zonder problemen kan helpen alles te begrijpen.


Deze personen zijn grondig en professioneel opgeleid om ervoor te zorgen dat u zonder problemen de beste hulp kunt krijgen. Als u uw vragen en problemen dienovereenkomstig uitlegt, bieden zij u binnen korte tijd oplossingen. Daarom moet u onmiddellijk met hen praten.


Verder zijn er enkele stappen die u kunt volgen om te voorkomen dat de printer automatisch wordt bijgewerkt. Laten we ze nu eens bekijken:


  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de printer aanzetten

  2. Zodra u zich op de startpagina bevindt, tikt u op de printerafbeelding die u erop zult vinden

  3. Er wordt een nieuwe lijst met opties geopend, tik op de categorie Geavanceerde instellingen

  4. Klik op de nieuwe pagina die op uw scherm verschijnt op Extra

  5. Er wordt een andere pagina geopend met verschillende categorieën. Selecteer Firmware-updates onder Printerupdates

  6. Tik op Niet controleren op updates op de nieuwe pagina en tik op Toepassen

Als u de bovenstaande instructies niet correct opvolgt, bel dan het HP-printer ondersteunings nummer wanneer het u uitkomt.


gerelateerde berichten


Recent Posts

See All

Hoe voorkom ik dat het HP-printerlampje knippert?

Als je een van de velen bent die op deze door technologie geobsedeerde planeet leeft, weet je al hoe elk individu tegenwoordig afhankelijk is van technologie en internet. Het grootste deel van hun wer

Hoe de HP Printer Scanner te activeren?

Elk individu op de planeet kent al het belang van printers en weet hoe ze u op verschillende manieren kunnen helpen. Dit zijn apparaten waarmee we zonder problemen allerlei soorten foto's, documenten,

bottom of page